Personvernerklæring og cookies

Denne personvernerklæringen gjelder for http://dengodehensigt.no. Foreningen Den Gode Hensigt er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene.

Personopplysninger som behandles

Nettstedene samler ikke inn personopplysninger direkte gjennom denne nettsiden.

Hvordan informasjon innhentes?

Kontaktinformasjon som epostadresser ligger tilgjengelig, dersom man ønsker å komme i kontakt med oss. Ellers brukes ticketmaster som tredjepart ved kjøp av billetter.

Hvordan slettes opplysningene?

Har du utlevert persondata du ønsker slettet? Da kontakter du: gr-pr@online.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men ticketmaster håndterer billettsalg for foreningen. Disse data brukes ikke til andre formål.

Informasjonskapsler/cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) §2-7 regulerer en leverandør sin bruk av «cookies» (informasjonskapsler). 

Hva er en informasjonskapsel/cookie

En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Informasjonskapsler kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset.

Informasjonskapsler hos dengodehensigt.no

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. 

Følgende cookies/informasjonskapsler settes på nettstedet

XSRF-TOKEN   (nødvendig)

Session cookie
This cookie is written to help with site security in preventing Cross-Site Request Forgery attacks.

hs (nødvendig)

Session cookie

This cookie is a security cookie

svSession

Persistent

Communication between site owner and visitor (Wix Chat)

Samtykke

Ved å benytte dengodehensigt.no samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener at Den Gode Hensigt ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Navn: Christin Grilstad Prøis

Epost: gr-pr@online.no

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Personvernerklæring