• Blogger Social Icon
  • Facebook App Icon

Takk til alle innvolverte i sommermusikalen 2019, skuespillere, crew, sponsorer og publikum som nok en gang fylte tribunen. Vi er tilbake i 2020, som alltid i uke 35, med en ny versjon av sommermusikalen 2020. 

I 2020 settes sommermusikalen Den Gode Hensigt opp for 10. gang i Svelvik. Den Gode Hensigt er et stykke kysthistorie fra Napoleonskrigen, da 100 bondesoldater var utstasjonert på det lille strandstedet Svelvigen. Soldatene skulle trygge innseilinga til Drammen, noe som var naturlig å gjøre der fjorden er på det smaleste; ved Svelvikstrømmen. Men i løpet av årene som krigen varte, kom det ikke et eneste britisk krigsskip seilende og soldatene hadde gode dager i byen ved strømmen. I historiebøkene står at de etterlot seg et og annet uønsket børn. Og dette er rammen om sommermusikalen. Årlig skrives manus noe om. Velkommen til kirkeparken i uke 35, 2020, da sommermusikalen altsåsettes opp for 10. gang. VI gleder oss stort til presentere vår jubileumsforestilling.

Sommermusikalen blir bøker

I 2020 utkommer serieromanen Annabella på 10 bøker, på Cappelen Damm. Bøkene har handling både fra Tønsberg og fra Svelvigen år 1812.

 

I serien møter man blant annet vertshus-Johanne, Baste, Lovise, skomakersvennen Lars, unge frøken Anna Toft, lensmann Fron, Lovise, Petrine, overtollbetjent Mathisen, jomfru Barbara og mange av de andre karakterene som man møter i sommermusikalen Den Gode Hensigt.

 

Serien om Annabella er på 10 bøker og det er Den Gode Hensigts manusforfatter Christin Grilstad Prøis som er forfattere.

 

Første bok er i salg 10. januar, og deretter utkommer det en bok pr mnd. 

Medlemskontingent 2020

Ønsker du å bli medlem av foreningen?

Årsmedlemskap kr. 200.- per person.

Familiemedlemskap kr. 300.-

Bedrifsmedlemskap kr 500,- 

  innbetales til:  Den Gode Hensigt v/Anne Holst, kontonr: 2220.27.44048 

Husk å merk innbetalingen tydelig med ditt navn.

Vi setter også stor pris på støtte via Grasrotandelen Norsk Tipping

Smakebit fra sommermusikalen:

Ellen Nikolaysen synger

"Bastes sang"

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Personvernerklæring